Uitnodiging aan alle leden.

Om u op de hoogte te houden van het onderzoek naar een fusie tussen voetbalvereniging Oostkapelle, voetbalvereniging Domburg en sportvereniging DOK willen wij informeren over het volgende.

Inmiddels is een stuurgroep geformeerd die leiding zal geven aan dit traject. De stuurgroep bestaat uit Patrick Vader (Sport Zeeland en onafhankelijk voorzitter), Rob Flipse (voorzitter DOK), Ramon Vader (interim voorzitter van vv Domburg) en Hans Barth (voorzitter vv Oostkapelle).

Onder de stuurgroep functioneren 4 zgn. werkgroepen:  de werkgroep Financiën en Sponsoring, de werkgroep Sportaanbod, de werkgroep “De Vereniging van de toekomst” en de werkgroep Accommodatie. Deze werkgroepen zijn/worden “gevuld” met leden van de verschillende  verenigingen.

Op maandag 28 mei aanstaande worden deze werkgroepen geïnstalleerd tijdens een bijeenkomst in de Halve Maan in Oostkapelle. Deze avond wordt voorgezeten door Patrick Vader. Hij zal uitleg geven over de wijze waarop de werkgroepen aan de slag kunnen en welke taken en bevoegdheden deze werkgroepen krijgen. De avond in de Halve Maan begint om 19.30 uur.

Inmiddels hebben zich verschillende leden zich opgegeven voor één van deze werkgroepen. Dat is uiteraard verheugend nieuws. Maar er kunnen nog meer leden worden toegevoegd. Daarom is deze avond ook bedoeld voor alle leden van de verenigingen. Bent u hierin geïnteresseerd ? Laat het ons weten en kom naar deze bijeenkomst! U kunt zich nog vooraf aanmelden bij de leden van de stuurgroep.

Voor een goede communicatie over het verloop van het fusieproces is een website ontwikkeld. Alle ontwikkelingen die tijdens het fusieproces naar voren komen, worden gepubliceerd op deze website, zodat iedereen te allen tijde op de hoogte is en blijft van het proces: www.van3naar1.nl . Deze naam is door Wim Vos, lid van vv Oostkapelle, bedacht en hij zal hiervoor een prijsje ontvangen.

 

U bent van harte welkom op 28 mei om 19.30 uur in de Halve Maan in Oostkapelle !

Aankomende evenementen
  • Geen evenementen
Menu Over DOK
Nieuwsbrief
Vier maal per jaar brengen we de digitale nieuwsbrief uit met het laatste nieuws. Wilt u deze ook ontvangen? Meld u aan!